неделя, 6 март 2011 г.

НЕПОНОСИМОСТ КЪМ ГЛУТЕН

Човек, страдащ вече 25 годиниот тежка непоносимост към Глутен. След преглед преди година , ние открихме този проблем и пациентът напълно изключи глутена от своя рацион. Непоносимостта към глутен води до проблеми в работата на тънките черва, тези проблеми от своя страна водят към развитието на ред заболявания, които са в резултат от лошото поглъщане на хранителни вещества.
В голяма степен, състоянието на този пациент се подобри, но той продължаваше да изпитва болки в костите. Тази костна болка често е свързана с нетърпимостта към глутен, и по отзивите на други хора може да продължи от 2 години до повече даже и след пълното изключване на глутена от рациона на човека. Пациентът започна да използва ”Коралов Комплекс” ( 6 капсули на ден) и 15 000 МЕ витамин D в продължение на една седмица и той напълно се избави от костната болка.
Този човек продължава да използва ”Коралов Комплекс” и витамин D3 за поддържане на доброто си състояние и не изпитва повече хроническа костна болка вече повече от 6 месеца. Трябва да отбележим, че този човек не използва обезболяващи лекарства.

Желая Да Закупя Коралов Комплекс (Coral Complex3)

Няма коментари:

Публикуване на коментар