неделя, 6 март 2011 г.

CORAL COMPLEX 3 – КОРАЛОВ КОМПЛЕКС

"Кораловият Комплекс" Coral Complex 3 се явявя биодостъпен источник на калций и други микроелементи в лесно усвояема форма, която предотвратява изземването на калция от костите, възстановява нормалната структура на костнита и хрущялните тъкани на организма, предотвратява появяването на остеопороза и остеоартрозата. Ефективно регулира киселинно- алкалният баланс , понижава нивото на киселиност в организма , понижава киселинността в стомаха.
Кораловият Комплекс – това е мощен натурален абсорбент (много по-силен, от известните, като активен въглен, ентерогел и др.). Благодарение на този прах Кораловият Калций много бързо инактивира хлора( не само неорганичният, но и най-трудно отделящият се – органичен), органичните остатъци, солите на тежките метали и токсините.
Той също бързо изменя окислително- въстановителният потенциал на разтвора ( изменнение на показателя на отрицателно заредените йони на свободният водород), така че придава на разтвора антиоксидантни свойства.
Още едно положително влияние на Кораловият комплекс върху организма- това е алкализирането му.За съжаление порциона на всеки от нас е съставен по такъв начин, че 80% от ежедневно употребяваните от нас продукти се явяват образуващи киселини, алкалната натурална храна – свежите плодове, боб,бадеми, ленено масло и др. – присъстват не повече от 20% В идеалният вариант всичко трябва да е в обратен ред. В повечето части от нашият организъм е необходима алкална среда, с изключение на стомаха, някои части на тънките черва и кожата.
Ако ние постоянно приемаме киселиннообразуващи продукти, това постепенно води към изменение на цялата ни вътрешна биохимия. Резултатът е закисляване на кръвта, лимфата, междуклетъчната течност. Нарушава се обмяната на веществата.
В червата патологическата флора започва да се чуства прекрасно, развива се и прогресира дисбактериозата, нарушава се абсорбцията на хранителни вещества и образуването на витамини в червата, снижава се съдържанието на кислорода в кръвта ( ето защо често млади хора са със синдром на хроничната умора).
Организмът, опитвайки се да нормализира положението, започва да изсмуква калция от костите ( а това в определена възраст способства за остеопороза), но този калций се отлага не където е нужно, а в жлъчката, бъбреците, гръбначният стълб, ставите.
Кораловият Комплекс успешно се използва за :
• достигане на оптималните граници на рН на кръвта
• насищане на кръвта с кислород
• очистване на бъбреците, храносмилателнатасистема и черният дроб
• снижение на риска от заболяване на сърдечно-съдовата система и органите на храносмилането
• укрепване на имунитета
• удължаване на живота и подобряване на неговото качество
• предотвратяване на артрита, повишаване еластичността на раменете и ставите
• възстановяване на нормалната структура на костната и хрущялната тъкан
• нормализиране нивото на кръвната захар и налягането
• повишаване общата работоспособност на организма, както физическа, така и умствената
• подобряване кръвоснабдяването на централната нервна система и другите органи и тъкани
• профилактика на десетки заболявания, свързани с нарушение обмяната на веществата.

Желая Да Закупя CORAL COMPLEX 3

Няма коментари:

Публикуване на коментар