сряда, 2 март 2011 г.

Пчелно Млечице - Съставка на pH WWC Control

Пчелното млечице е висококачествено питателно вещество, което се произвежда от младите пчели работнички. То е необходимо за храненето на личинката, която после ще се развие като царица. Благодарение на това вещество личинката много бързо нараства.
Пчелното млечице съдържа цяла палитра от уникални биогически активни вещества.
То възстановява бодростта, повишава жизнения тонус, и трудоспособността, подобрява апетита, съня, нормализира обменните процеси в тъканите, подобрява зрението и паметта.
Подобрява състоянието на централната и периферната нервни системи. Пчелното млечице нормализира артериалното налягане, подобрява състава на кръвта, функцията накостният мозък, увеличава синтеза на белтъци. Пчелното млечице лекува с успех безплодието и импотентността.
Полезни свойства:
Общо укрепващо средство за изтощени и отслабнали вследствие на тежки заболявания болни хора, а също и при отслабен организъм вследствие на стареенето.
Подобряване на апетита и увеличаване на теглото при слаби и болни деца.
Стимулира работата на надбъбречната жлеза, нормализира обмяната на веществата, работата на сърцето, усилва потенцията, оказва антидепресантно действие.
Нормализира кръвното налягане, и за това може да се използва в някои случаи за повишаване или за понижение на кръвното налягане при възрастните хора.
Способства за преодоляване на умората и стреса, повишава умствената и физическата работоспособност, подобрява паметта.
Стимулира имунната система и повишава устойчивостта на организма към инфекции.
Повишава нивото на хемоглобина, понижава нивото на захарта и холестерина в кръвта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар