неделя, 27 февруари 2011 г.

ЕКСТРАКТ ОТ ПАРЧЕНЦА ГРЕЙПФРУТ- мощен дезинфектант

Екстратът от парченца грейпфрут, се явява природен очистител на организма, който също чудесно повишава имунитета .
Едно от целебните свойства на късчетата грейпфрут, е меко да въздействат на киселинно-алкалният баланс на кръвта, убива микроорганизмите, намиращи се в съдовото пространство. Това се отнася до бактериите, гъбичките, дрожди и протозои и личинки на хелмини.
Друг механизъм на действие на късчетата грейпфрут се явява тяхното свойство да разрушават клетъчните мембрани на паразитите и бактериите. Затова екстрактът от късчета грейпфурт се явява едно от природните средства за борба с паразитите в стомашно- чревният тракт, черния дроб, кръвта и тъканите на организма.
В процеса на преработката биофлавоните на грейпфрута (полифеноли) образуват ефикасно съединение, което е ефективно против стрептококи, стафилококи, салмонела, бактериите E.Coli, гъбичките candida, херпес, грип, паразити, гъбички и др. Лабораторните изследвания потвърдиха, че екстрат от късчетата на грейпфрута от 10 до 100 пъти е по-ефективен в качеството си на дезинфекционно средство, отколкото хлора, колоидното сребро и йода (!)
В резултат на изследване, в което се взели участие повече от 200 човека, болни от вътрешно паразитни инфекции, било установено, че употребата на екстрат от късчетата на грейпфрут много по-ефективно е способствало за съкращаване на симптомите на заболяванията, от колкото употребата на някой друг препарат. Изследванията, проведени в Университета на Сан Паоло (Бразилия), са показали, че това средство е на 100% по- ефективно за дезинфекция на кожата преди хирургическа операция, от алкохола, чиято ефективност е едва 72%
Много лекари както в болничната, така и в личната си практика считат откритието на екстракта от късчета на грейпфрут – голям пробив в областта на терапията на пациентите, страдащи от хронични паразитни и гъбични инфекции. Съгласно заключениета на един от лекарите екстрактът от късчетата на грейпфрута не дава лечебен ефект само в два случая от 297!

Няма коментари:

Публикуване на коментар