неделя, 27 февруари 2011 г.

Глутатион- най-мощният антиоксидант.

Знаете ли Вие, че най- мощният антиоксидант не се намира в плодовете или напитките? Той се произвежда от нашият собствен организъм и се казва: "Глутатион". Глутатионът забавя процеса на стареене, способства изхвърлянето на токсините от организма, подобрява функционирането на черният дроб и способства за много по- силна имунна система. Глутатионът също повишава енергията, подобрява концентрацията и подобрява работата на дробовете и сърцето.
Изследванията показват, че нивото на Глутатион намалява с 8% до 12% за първото десетилетие, започвайки с навършването на 20 години. Напредналата възраст, а също и други фактори снижават производството на Глутатион от организма, а също и неговото потребление. Изследванията показват, че хората, имащи ниски нива на глутатион са предразположени на хронически заболявания.
Нивото на Глутатиона също се намалява при постоянно пренапрягане на имунната система, такива като: болести, инфекции, неблагоприятни въздействия на околната среда. А както добре знаем, отслабването на имунната система води до проблеми със здравето и болести. И доколкото Глутатионът е нужен за продуктивната работа на имунната система, то отслабената имунна система възпрепятства производството на Глутатион, в резултат се получава омагьосан пагубен цикъл.
Важната роля на Глутатиона:
Борба с окислителното повреждане на клетките,възникващо от свободните
Укрепване на имунната система
Транспорт на аминокиселините
Синтез на белтъците
Борба с инфекциите в клетката
Активация на ензимите
Производство на енергията
Важно е да се знае, че добавки, имащи в своят състав Глутатион, не могат да помогнат за увеличаване нивото на Глутатиона в организма- защото той ще бъде разрушен от храносмилателнатасистема и организма не може да го усвои. "WWC pH Control®" осигурява на организма нужните хранителни вещества, необходими му да произведе собствен Глутатион, а също и за неговото усвояване.

ВАЖНОСТ НА ГЛУТАТИОНА В ОРГАНИЗМА
Глутатион – това е най- важният антиоксидант в нашият организъм, който играе важна роля в борбата му срещу болестите, токсините, вирусите, неблагоприятното въздействие на окръжаващата среда, радиацията и окислителният стрес (свободните радикали). Ниското ниво на Глутатиона е свързано с такива заболявания като рак, множествена склероза, СПИН, болест на Алцхаймер и Паркинсон, атеросклероза, усложнения при бременността, безплодие при мъжа и катаракта.
Дефицитът на Глутатион може да доведе до отсъствие на координация, психически разтройства и затруднения в подържането на равновесие. Нивото на Глутатион в клетките определя колко дълго ние ще живеем.

Интересни Факти за Глутатиона
1. Глутатион –това е супер-антиоксиданта, играещ важна роля в отбраната на организма срещу болестите, токсините, вирусите, неблагоприятното въздействие на околната среда, радиацията и окислителният стрес (свободните радикали).
2. Глутатионът постоянно ни защитава от токсините, болестите и вирусите. Без Глутатион, нашият черен дроб би се задръстил бързо с токсини, в резултат на което органите нямаше да могат да изпълняват своята работа и ще настъпи смърт.
3. Глутатионът се произвежда от всяка наша клетка и се явява едино от най-важните средства в излекуването и очистването на организма.
4. Нивото на Глутатион в клетките определя колко дълго ще живеем. Ние се нуждаем от този чудесен антиоксидант, за да живеем, тъй като без него нашият черен дроб бързо щеше да се задръсти от много токсини.
5. Световните фармацефтични компании изразходваха над $ 500 милиона за създаването на препарат, който да позволи увеличаването на производството на Глутатион в клетките, но тази задача беше увенчана с неуспех.
6. Глутатионът е толкова важен в медицината, че съществуват над 86000 статии в Националният институт по здравеопазването (виж. www.PubMed.gov и наберете думата "glutathione").
7. Глутатионът това е мъничък белтък, произвеждан от всяка клетка на нашият организъм. Той сесъстои от три блока белтъци, назоваващи се аминокиселини.
8. Започвайки приблизително с навършването на 20 годишна възраст, производството на Глутатион намалява приблизително с 1% на година. Но неблагоприятните екологични условия и прекомерната употреба на лекарства, могат да нарушат изработването на Глутатион още по- бързо. Много учени предполагат, че съкращаването с 30% на производството на Глутатион е достатъчно за това, че клетките да престанат да функционират нормално.
9. Нивото на Глутатион в клетките определя продължителността на живота. Той се явява единствен предиктор за смъртта на хора, болни от СПИН. Нивото на Глутатион направо ни съобщава продължителността на живота на хората болни от СПИН.
10. За съжаление, приемането на Глутатион орално е не ефективно, защото той се разрушава под действието на стомашните киселини. Тоест, организмът в този случай го възприема като храна. Въпреки това на пазара се появиха много Добавки, след като стана известно какви са преимуществата му. Хората, купуващи такива добавки с Глутатион, напусто харчат своите пари, защото тази аминокиселина са резпада в стомаха по същият начин както стомашната киселина разрушава храната за храносмилането.
11. Всеки, който желае да увеличи производството на Глутатион в своите клетки, следва да използва само тези продукти, с вече клинически доказана ефективност. Само тогава потребителят може да използва тези добавки с увереността, че количеството на Глутатион в организма действително ще се увеличи.
Глутатион –това е най- важният антиоксидант в нашият организъм, който защитава всички клетки. Производството на Глутатион намалява с 1% на година, започвайки с навършването на 20 годишна възраст! А Вие искате ли да увеличите нивото на Вашият Глутатион?

Да! Желая да закупя "WWC pH Control"

Няма коментари:

Публикуване на коментар