неделя, 27 февруари 2011 г.

Препоръчително употребление на чая Holy (Holy Tea)

Винаги пийте чаят Holy по време на ядене. Не го употребявайте отделно. Изпийте например една чашка по време на закуска или с обяда. И втората чашка с вечерята.
По ваше желание чай Holy можете да пиете в по-големи или по-малки количества. Но помнете, че Чаят има слабителен ефект и се явява детоксикиращ, затова през първите дни може да почувствате някакъв дискомфорт, когато организма започва процеса на очистване – започва процеса на извеждане на токсините и вредните вещества.
В първите дни ще си ви се наложи да посещавате по-често тоалетната, затова планирайте своевременно, ако ще се намирате извън дома. Не се притеснявайте, няма да имате внезапни позиви, просто ще ви се налага по-често да го посещавате от обичайното за вас. Възможно е 2- 3 пъти на ден.Облекчението трябва да бъде процес без усилие и напрягане. Ако вие работите от понеделник до петък, добре би било да започнете да пиете чаят в петък след обед след работа, за да можете да ползвате тоалетната у дома.

С употребата на чая Holy,вие ще започнете да изхвърляте все повече вредни вещества от вашият организъм, във връзка с това ще се повиши самочувствието и ще почувствате появата на допълнителна енергия. Колкото по- дълго време са се наслоявали вредните вещества във вашият организъм, толкова по- дълъг период ще е необходим за тяхното изхвърляне. Ние съветваме да пиете чая Holy всеки ден поне в рамките на 3 месеца. Много хора продължават да го пият с години.
С очистването на дебелото черво от остатъците, с които сте го пълнили до сега, вие ще почувствате и видимо как вашият корем ще започне да се свива. Вие ще загубите сантиметри от обема на талията и ще изхвърлите излишните килограми!
Пийте обаче повече вода!
Важно! Трябва да употребявате поне 8 чаши чиста вода ежедневно. Това трябва да прави всеки човек, независимо от това дали е болен или здрав. При употребата на малко количество вода, организмът не може нормално да извежда ненужните остатъци и токсини. Това има много важно значение за работата на бъбреците, лимфните възли, дробовете, червата и потните жлези. Водата това е” универсално средство” за извеждането на излишните вещества от организма, а така също и среда за транспортирането на питателни вещества в клетките.
ВАЖНО!!! Не бъркайте количеството вода с течностите въобще! Всяка течност различна от чистата вода нашето тяло я възприема като храна!
Чисто ли е вашето дебело черво?
Хората без необходимост страдат (и умират) от болести, които могат да избегнат просто като изчистят дебелото си черво. Независимо изследване е показало, че 85% от хроническите заболявания са следствие от неправилната работа на дебелото черво и можем да ги избегнем с профилактика.
В медицинските публикации се споменава за повече от 15 милиона случая на някакви синдроми на възпаление на червата, за които са неизвестни медикаменти или методи на лечение.
Ние считаме, че вече има решение и желаем да разкажем за него на всички хора, които се интересуват от собственото си здраве, щастие и стремящи се към това, техният организъм да бъде в прекрасна форма и те самите да имат прекрасно самочувствие.
Няма нещо по- просто от това да изпиете няколко чашки чай!
"Видял съм много хора с такива проблеми и даже по-лоши, отколкото у вас. Не е важно как се чувствате днес, вие ще се чувствате много по- добре и то само след няколко седмици, ако следвате нашата програма. Кое може да е по- просто от това да изпиете няколко чашки чай всеки ден.”
- Доктор Бил Миллер
Чаят на доктор Миллер действа върху токсините и шлаките, които се натрупват в дебелото и тънките черва, като разбива тези вещества и помага на организма по естествен начин да ги изхвърли. Във връзка с началото на този процес, увас ще се появи повече енергия и ще се подобри общото състояние на вашето здраве, ще се намали риска от потенциални заболявания. .
Но ВНИМАНИЕ !!! Нека се уговорим : Не използвайте чаят на Др. Миллер като пълноценна замяна на медицинското лечение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар