неделя, 27 февруари 2011 г.

Holy Tea - Очистващ чай на Доктор Миллер

В основата на чая стои уникално растение, народа го нарича Бял Трън Магарешки бодил (в медицината е известен като Silubum Manianum , млечен трън Мляко на светата Дева Мария, Milk Thistle, свещен шип, Holy Tea).
Светият Чай на доктор Миллер – разработен от доктор Бил Миллер (Джексон, Тенесси, США) - уникална безопасна смес от билки, която съдържа само натурални вещества и очиства не само храносмилателният тракт, но и цялото тяло.
Названието на чая няма религиозно значение , въпреки че много хора, които го използват, често благодарят на бога за този целебен подарък
В изложението ще го наричаме Holy чай на доктор Миллер, или просто - Holy чай.
Holy чая на доктор Миллер може да се използва във всяка програма за отслабване и той е много по- ефективен от Зеленият Китайски чай. При продължителна употреба на Holy чая се наблюдава намаляване масата на мазнините, намалява се обема на корема и бедрата. У някои, теглото се губи много бързо, но при различните хора резултатите естествено могат да се различават.
Нито една диета или упражнения не могат да ви помогнат да се отървете от излишните килограми, натрупани по вътрешните стени на тънките черва и дебелото черво, в действителност това са уплътнени застарели фекални и токсични вещества, налепени и блокиращи чревната стена. Но Holy чая може!
Ако вие имате издут, изпъкнал, така нареченият "бирен корем " или паласки на кръста Holy чаят ще ви помогне да изгубите излишните килограми и чувствително да намалите обиколката на вашата талия. Holy чая на доктор Миллер е вкусен, безопасен и очиства организма. В клиниката на доктор Миллер хората вече повече от 20 години постигат добри резултати.
Успешно го използват хора, страдащи от:
o Киселини в стомаха
o Нарушения в храносмилането/ болки в стомаха
o Запек/ хемороиди
o Болести на дебелото черво / Болест на Крон
o Болки в стомаха/ възпаление на червата
o Гастрити/ Колити
o Лош дъх в устата/ Лош мирис на тялото
o Подуване и тежест в корема
o Увеличен корем
o Затлъстяване
o Нездрава кожа / сърбежи
o Възпаления на кожата / Дерматит / Екзема / Псориазис
o Болки в ставите / Артрит /Болки в главата ( Мигрени)
o Безсъние/ Неспокоен сън
o Обща слабост, хронична умора
o Загуба на бистър ум/ забравяне, склероза
Предимства на чая
Вече повече от 20 години, хиляди пациенти на Джексън клиник в щата Тенеси, употребяват Holy чая , очиствайки червата си, освобождавайки се от натрупаните ненужни вещества и излишни килограми. Хиляди хора, са достигнали добри резултати и стотици от тях споделят своят опит , (вижте тук ).
Мислите си, че хората не искат да коментират своите болки, проблеми с червата, тялото и прочее.. но те го правят! Особено, когато виждат колко бързо се отървават от дългогодишни, обявени за хронични заболявания! И затова рекламата от ”уста на уста” продължава да бъде единственият източник на продажбите в Тенеси и близките области в течение на последните 20 години.
Сега е настъпил моментът да направим този прекрасен продукт достояние на целият свят!
Този променящ живота на човека продукт е достоен за лозунга : Видях – Споделих – Продадох !
Милиони страдащи хора се нуждаят от този продукт. Възможно е и на много от вашите познати . На вас ,хората, чаят би ви помогнал Ако това не ви е безразлично, Вие бихте ли споделили тези знания? Разбира се! Погледнете отзивите, които ще намерите на тази страница, и ако Holy чая е помогнал и на вас, то споделете тук и вашият опит!
Употребявайки само две 8-унцеви чашки чай на ден, пациентите на доктор Миллер са получили следните резултати:
o чувствително намаляване обема на корема и намаляване на затлъстяването по цялото тяло (без диети или пропускане на хранене през деня)
o повишаване на жизненият тонус и прекрасно настроение
o възстановяване на бистротата на ума и подобряване на паметта, даже и да са били отдавна отслабени.
o количеството на токсините в кръвоносната система
o избавление от алергии и сени хреми
o очистване на организма от остатъци от медикаменти и тежки метали
o очистване на организма от никотина и последствия от пасивно пушене
o помощ при въздържанието от тютюнопушене
o очистване и поддръжка на чистотата на червата, бъбреците, черният и белите дробове
o очистване на червата от химическите вещества (отрови ), отделяни от вредни бактерии, паразити и гъбички
o изхвърляне от червата на паразитите и глистите
o извеждане на токсините от кръвта, вътрешните органи и цялата храносмилателна система
o намалява болки при храносмилането, от типа на изригване на киселини в хранопровода (GERD), (IBS), колит, болест на Крон, Diverticulitis
o оздравяване и подмладяване на кожата
o снижение нивото на холестерина и повишеното кръвно налягане / хипертония.
При постоянната употреба на чая Holy вашата кожа се подмладява, става чиста и здрава, повишава се жизнеността , подобряват се умствените способности, паметта, придобива се много добър имунитет към различни болести, подобрява се чувствително общото състояние на здравето и самочувствието, появява се увереност и удовлетворение от живота.
Основното предназначение на Holy чая – урегулиране на перисталтиката на червата и да се приведе в нормата 2-3 в деня, а не 1 в деня или на няколко дни , за бързо извеждане на вредните вещества от организма и предотвратяване на тяхното задържане и натрупване в и около чревният тракт.
Задържането и натрупването на тези отровни фекални остатъци води към много числени заболявания, предизвикани от авто- интоксикация (поглъщане на токсините и самоотравяне) както и затлачване стените на тънките и дебелото черва с уплътнени фекални остатъци, такива като прогниващи остатъци от плодове и месо. Което от своя страна способства за появяването и размножаването на паразити, вредни бактерии, глисти, които се хранят с тези остатъци, а някои от тях отделят и собствени отровни вещества.
Очистването на организма от тези вредни фекални маси и чревни паразити позволява да се избегнат много от гореизброените болести, които често са съпроводени със симптомите на авто-интоксикация и/или заразяване с паразити. В резултат намалява талията, прибира се коремът, изхвърляте излишните килограми.
Всички ние добре знаем , какво става, когато канализацията в нашият дом е с постоянно замърсяване от накипи и мръсотии на вътрешните страни на тръбите, в края на краищата тя окончателно се затлачва и запушва.
Нещо подобно се случва и във вашият храносмилателен тракт, и тогава храната, която ви гълтате, не преминава през него достатъчно бързо.
В идеалният вариант , времето от приемането на храната до извеждането на нейните остатъци от организма трябва да е 11-15 часа, но на много жители на Северна Америка, днес за това им е необходимо 26 часа,че и повече. У някои хора това време е удължено до 70 часа (почти 3 дни )! Това време е напълно достатъчно за токсините и отровните вещества, присъстващи в остатъците от храна, да проникнат в кръвоносната система на човека.
Не е учудващо, че днес количеството на заболелите от рак и проблеми с червата значително нараства, в сравнение с миналите години, когато нашите прадеди са яли само здрава, необработена храна и не пастьоризирани млечни продукти, които се изхвърляли от организма за 15 часа.
Бавно предвижващите маси на фекалиите започват да се прилепват към стените на тънките и дебелите черва, възпрепятстват движението, създават неподвижен слой екскременти, слуз и мъртви клетки. Масата от плодове и месо започва в този слой да се разлага, отделяйки вредни газове, които после излизат от устата и …. Едновременно с това се отделят вредни за организма токсини, които проникват във важните органи и кръвоносната система.
Тази разлагаща се маса представлява храна за огромно количество всевъзможни вредни бактерии, глисти, гъбички и паразити, като амеби, тении,червеи, които бурно растат и се размножават в такива благоприятни за тях условия.
Млечницата (разновидност на дрождите ) - организъм от гъбичен тип. Млечницата, живееща в организма на човека има медицинско название Candidia albicans, и се храни със захарта.
Когато размножението на млечницата излиза от контрола на унищожаващите я полезни бактерии, тя може да започне бързо да се размножава и организма на човека започва да я възприема като външна заплаха, сработва и започва да се бори с нея имунната система. Реакцията може да предизвика апатия, слабост, чувство на неразположение, простудни симптоми. Когато млечницата заквасва храната в червата се отделят газове, това може да доведе до нарушено храносмилане и подуване на корема. В областта на носа, млечницата може да предизвика хрема и симптоми подобни на алергия.
Свръх растежът на млечницата може да бъде предизвикан от …
o употребата на антибиотици, които убиват полезните бактерии , контролиращи нейната популация.
o употребата на много продукти, стимулиращи ръста на млечницата, например захар, оцет кисели краставички и маринати.
o Свръх употребата на тестени изделия – хляб, тестени изделия, бира.
o Попадането в организма на спори от други гъбични (плесени) култури.
Днес правилното съотношение на полезните към вредните бактерии (дрожди) при средният жител на Северна Америка се изменило в диаметрално противоположна посока - 15% полезни бактерии на 85 процента дрожди!
Когато тези малки нарушители на спокойствието се разпространят в тънките черва, запълвайки ги с гъби и дрождеви организми, резултатът е непълно храносмилане и усвояване на важните хранителни вещества. Органите и жлезите се лишават от хранителни градивни елементи и организма започва да се изтощава
Също така, когато вредните дрождеви гъбички, такива като кандидата (Candidia albicans) получават възможността безконтролно да се размножават, те често се прехвърлят и на други органи. Систематичните дрождеви инфекции днес са станали обичайно явление и много трудно се поддават на лечение.
Очистването от свръх разрасналите се във вашето тяло дрождеви гъбички, способства за отстраняването на много недъзи, предизвикани от тези дрожди. Вие можете да започнете процеса на очистване с това на дебелото черво, употребявайки Holy чаят на доктор Миллер.
Борба с големият корем
Вие навярно се чували израза, който употребяваме говорейки за хората с обемен корем. Понякога се употребяват изрази като ”тлъст, мазен, дебел корем”.
Медицинският й термин на това явление е – издуване .
Доста голямото количество отложени мазнини около талията не е единствената причина за такова издуване. Възможно е това и да е резултат от процеса на отлагането в чревният трак на маса токсични фекалии, което също води до издуване на корема.
Причина за издуването не се явява стомаха, разположен над дебелото черво в близост до черния дроб. Издуването- това е резултат от разширяването на дебелото черво под въздействието на растящата в нея маса фекалии.
В практиката е известен случай, когато на човек са изрязали част от дебелото черво в следствие на рак. Диаметъра на дебелото му черво бил 22,5 см, като нормално трябва да бъде от 5 – 6,5 см.. Но въпреки такава деформация, за отвеждането на остатъците от храна оставало неголямо отверстие, което било не по-голямо от диаметър на молив.
Има слухове, че след смъртта на всеизвестният певец Елвис Пресли, при аутопсията открили, че в неговият корем, който бил издут, намерили около 20 килограма много уплътнени фекалии в дебелото черво. Подобна била ситуацията и при известният Холивудски актьор Джон Вейн , след неговата смърт са открили още по-голяма вредна маса.
Очевидно, че освобождавайки се от уплътнените фекалии от организма, вие можете да намалите обема на корема и да се разделите с излишните килограми. Вашето здраве безусловно ще се подобри.
Средният здрав човек, който не страда от запек, постоянно носи в себе си постоянно носи в своя чревен тракт и дебело черво примерно около 2 килограма фекални вещества. У много това количество е между 3- 5 килограма. В началният стадия симптомите са не забележими, защото дебелото черво започва да се разтяга, а след това започва да се разширява. Като в стадия на разширението отлагането на токсичните вещества започва да нараства .
Но хората, страдащи от запек и нарушение в перисталтиката понякога пренасят в себе си около 20кг, че и повече отровни вещества, които постоянно се всмукват в кръвоносната система и другите вътрешни органи.
Това води към създаването на благоприятна среда за възникването и прорастването на полипи и ракови клетки в дебелото черво, които блокират извеждането на остатъците от организма и задържат абсорбцията на питателни вещества, електролити и вода.
Болшинството от хората, информирани за необходимостта от очистване на организма не знаят, че слоят от отровни остатъци се образува по целият чревен тракт от стомаха до правото черво.
Използват хидротерапия или промиване на червата и дебелото черво. Но тези методи на лечение, в които се използва вода под налягане спомагат да се изчистят само последните 150 – 200 см. от вашите черва, но не прибл. 7 метра дължина на тънките черва.
Ако вие случайно не знаете...
Ако у вас са се появили нарушения в регулярността на изхождането, и имате запек – вашето здраве е под заплаха..
Забелязали сте, че малките деца се облекчават след всяко хранене. При тях в червата, все още го няма този проблем, затова и остатъците се извеждат нормално и бързо през червата. По количеството постъпваща нова храна се извеждат остатъците он преработената от организма предно хранене.
Това може да се счита за образец на нормалното извеждане от организма на остатъците от храна. А как е при Вас? Един път на ден, след всеки път когато се храните? Или един път на два дни? Три пъти на ден би било много полезно, но само у някои от нас се срещат такива здрави черва.
Националният здравен институт публикува резултатите от анкета,които показват, че у 4-5 милиона американци страдат от запек. В САЩ всяка година 2,5 милиона пациенти се обръщат към лекарите с подобни оплаквания.
В нормално здравият организъм изхода на екскрементите трябва да бъде без усилия. Ако у вас се появи желание Вие сядате на тоалетната чиния и изхождането трябва да става от само себе си. Ако Вие чакате, напрягате се и се мъчите при изхождането- то вашият организъм е нездрав. Вие имате запек.
В миналото, когато хората са водели активен начин на живот, работили са на открито и са яли само здравословна храна и непастьоризирани млечни продукти ,било нормално, преработката и извеждането на храната от организма да трае около 15 часа. Днес, когато болшинството от нас водят заседнал неактивен начин на живот и употребяват храна, в която не достигат ферменти и натурални вещества, много захар и вредни добавки, за преработката и извеждането на храната , на организма вече му трябват понякога до 70 часа!
Следователно отровните остатъци могат да се намират в организма доста дълго време.Се га Ви става ясно защо в нашия организъм има повече токсични вещества и ние имаме много повече болести, отколкото предишните поколения. Именно заради това рискът от заболявания на чревният тракт е по-голям в индустриалните страни, като Америка, Канада, Англия, Австралия и Япония.
Това са тези неща, за които ние обичайно не обичаме да чуваме и да обсъждаме, но състоянието на дебелото черво е жизнено важно за нашето здраве и доброто ни самочувствие. И ако не обръщаме внимание на това, то може да стане причина за нашата смърт.Очистването на дебелото и тънките черва е най-добрият профилактичен метод, само така Вие можете да избегнете възпаление на чревният тракт и рак, а също така и други тежки заболявания на храносмилателната система- болест на Крон, язва и други.
На лекарите е известно древното медицинско изречение на Хипократ : "Смъртта започва в дебелото черво !"
Вие не можете да слушате хората да ви говорят за техните двоеточия, но Вие можете лесно да видите ефекта на задръстеното двоеточие във всичките техни големи и изпъкнали кореми- и да видите как този "широко разпространен" проблем се установява трайно в нашито съвременно общество. "Очистването на дебелото черво" се явява съществено за поддържането на добро здраве- и допринася за по-чист и здрав външен вид!
Очистването на дебелото и тънките черва е най-добрият профилактичен метод, само така Вие можете да избегнете възпаление на чревният тракт и рак, а също така и други тежки заболявания на храносмилателната система- болест на Крон, язва и други.
В наши дни при много такива заболявания, като синдром на раздразнено дебело черво, язвен колит и т.н, няма друго лечение освен хирургичната намеса. Затова именно профилактичният метод – е единственият изход. От 25 до 40 процента от хората страдащи от язва, в края на краищата стигат до операция, където частично или напълно им изрязват дебелото черво В САЩ всяка година се правят повече от 100 000 такива операции.
Лекарите се опитват да лекуват по тези симптоми на възпалението на чревният тракт, използвайки лекарства или операция, без да се задълбочават в реалните причини на болестта. Вашият лекар беседва ли с Вас, как бихте могли да избегнете тази болест?
Сами поемете отговорността за своето самочувствие и здраве! Използвайте допълнителната терапия очистваща червата – чая Holy на доктор Миллер – това е най- простият и приятен способ, с който трябва да започнете този процес. Това е толкова елементарно – изпивате две чаши вкусен чай на ден.
В наши дни е нереално напълно да се избавим от слабо преработената храна, наситена с добавки и химикали, от напитките, в които присъстват кофеин и аспартам, а също и от замърсените въздух и вода. Но има възможност да поправим тази ситуация…всеки ден да употребяваме чая Holy, за да ни помогне при извеждането от организма ни на токсините, паразитите и масата фекалии, поддържайки по този начин оптимално състояние на здраво дебело черво.
Основната функция на чая Holy – внимателна почистване на червата от вредните остатъци храна и възвръщане състоянието на здраве.А също и снижаване риска от стомашно-чревни заболявания.
Лекомисленото отношение към тези натрупани в организма токсични вещества в ранните стадии, може да доведе до сериозни,а понякога даже и до летални последствия. Доста много хора страдат и умират от ужасна смърт- смърт, която може да се избегне, като своевременно се погрижим за своите черва.

Няма коментари:

Публикуване на коментар