неделя, 27 февруари 2011 г.

CINNAMON 6 – КОНТРОЛ НА ЗАХАРТА

В 1905 година средното потребление на захар на човек е било около 1,5- 2 кг. на година. Сега, ние потребяваме такова количество рафинирана захар всяка седмица!
Прекомерната употреба на захар, доведе не само към масовото разпространение на диабета и затлъстяването, но също оказва и непосредствено влияние върху разпространението на РАКА.
Cinnamon 6 – е мощно средство от шест билки и един минерал, понижаващо нивото на захарта и холестерина в кръвта.
Идеята е в това, че под действието на билките, влизащи в състава на този продукт, произтича значително подобрение на метаболизма на глюкозата в кръвта. Това води след себе си понижение нивото на мазнините и подобряване на капилярните функции в организма. Освен това Cinnamon 6 съдържа антиоксиданти, позволяващи да ке борим със стареенето на организма.
Cinnamon 6 – е мощно профилактично средство от много заболявания, свързани с увеличеното съдържание на захар в кръвта –като започнем от повишена бърза уморяемост, снижение на работоспособността, снижение на имунитета, до диабета, затлъстяването и даже до РАКА.

От книгата на доктор Джеймс Чаппел
"Чудото на елементите"

...Cinnamon 6 това е един от най-важните продукти създаден от мен. Броят на неговите полезни свойства превишава общото число на страниците на моята книга. Като в черупката на орех рафинираните въглехидрати са или направо захар или нишесте, превръщащо се в захар.Това, което не се изгаря като гориво за производство на енергия, се съхранява като токсични мазнини, претъпкващи панкреаса, черният дроб и надбъбречните жлези. Това води не само към нeпоносимост на организма към захарта, към преддиабетно състояние или диабет, а също така на химическо ниво създава почва за хипоксия на тъканите, клетъчна ферментация и понижено ниво на киселинността на рН. В моите изследвания всички болести включая и рак са имали такива необходими условия за развитие и размножение. В този случай Cinnamon 6, както вече е доказано, се явява супер питателна формула което свежда до нула токсичното въздействие на захарта и нейните продукти.

Доза на прием
Възрастни хора с тегло до 75 кг., следва да приемат по 3 капсули три пъти на ден преди храна. Идеалният вариант да вземате по 1 капсула на всеки 25 кг. тегло на тялото ежедневно в течение на 27 дни, и след това трябва да се направи почивка от 3 дни преди следващият цикъл на приема.

Желая да закупя Cinnamon6

Няма коментари:

Публикуване на коментар