неделя, 27 февруари 2011 г.

Holy Tea - Начини на употреба

Разход на чая: 2 пакетчета чай на 1 gallоn / 3.8 литра вода. Това количество чай е достатъчно за приема на един човек в течение на 8 дни. Една опаковка съдържа 8 пакетчета и е разчетена за един месец.
Начини на приготвяне на чая :
1 способ: Концентриран чай - заварка. От този концентрат в чашката ще наливате 1/3 заварка и ще допълвате с гореща ( но не кипяща) вода !
За да направите концентрата е нужно да доведете до кипене 1 литър чиста вода за пиене. Снемете тенджерата от огъня, и оставете няколко минути да поизстине и след това пуснете 2 книжни пакетчета чай. Оставете да преседи 8 часа преди да започнете пиенето, след това без да изваждате пакетчетата го прелейте в стъклен съд и постоянно съхранявайте в хладилника.
Всичко това може да направите и на половин литър вода. Така чаят ще бъде по свеж. Препоръчваме да се пият 2-3 чашки в ден!
След като чаят бъде изпит, за да получите най-добри резултати, може да изсушите пакетчетата и да използвате тревите като подправки, в салатата или в супата. Може и да си поръсвате порцията храна.
2 способ: Можете да приготвите Чай (готов за пиене, а не ) из като за 2 пакетчета чай е нужно 3,8 л. гореща, но не кипяща вода. Може и да направите половин доза 1 пакетче на 2 литра вода.
Можете да получите гореща вода така- загрейте водата до момента в която тя започва да кипи, снемете съда от огъня и я оставете малко да поизстине. В тази вода докато тя още е гореща ( но вече не кипяща) поставете пакетчето чай
След това е нужно да престои 8 часа. След този престой от 8 часа, може да пиете вече готовият чай , но без да вадите пакетчето от основното количество. Съхранявайте постоянно в хладилника. Най- добре в стъклен съд ( само не в пластмаса).
Инструкции по използването на Holy чая
Вие можете да пиете чаят ежедневно, в такова количество, което зависи от степента на вашето здраве. Не се притеснявайте Чаят е много вкусен. По вкус е подобен на обикновеният билков чай, но в никакъв случай не на лекарство. Ако желаете може да го смесвате с чаят, който предпочитате да пиете всеки ден. Възможно е и да не ви се налага да добавяте дори захар или мед.
Чаят е нужно да го пиете само по време на ядене – по 1 чаша ; 2-3 пъти на ден, по време на закуска, обед или вечеря. Ако пиете по 1 чашка 2 пъти на ден, то 2 литра стигат за 3,5 -4 дни, а 8 пакетчета за около 28- 32 дни ( повече от месец)
ВАЖНО!!!
o Чай Holy трябва да смесвате с гореща вода, която почти е стигнала температурата на кипене, но не е закипяла!
o Не използвайте за загряването микровълнова печка! Високата температура унищожава важните съставки на чая.
o Ако използвате чайник – махнете го огъня, веднага след като видите да излиза пара.
o Ако водата вече е достигнала температура на кипене, прекратете нагряването и я оставете малко да поизстине.
ВНИМАНИЕ!!! Чаят Holy съдържа растения, въздействащи на организма разхлабващо. Затова Бременни и кърмещи жени, много възрастни хора и деца, а така също хора , намиращи се в момент на лечение, използващи лекарства, трябва преди използването на чаят Holy да се консултират със своят лекар ( направете копие от списъка на съставките на чая чая Holy, те са показани по- горе).

Няма коментари:

Публикуване на коментар