неделя, 27 февруари 2011 г.

WHOLE WELLNESS CLUB PH CONTROL

Тройно Действие - "WWC pH Control"
Стилът на нашият съвременен живот продължава да прибавя все повече и повече проблеми за нашето здраве и благополучие. В повечето случаи нашата диета включва в себе си много преработени хранителни продукти, а също и захар.
Освен това, на нас ни се налага да имаме контакт с химическите замърсявания на въздуха, който ние дишаме, и храната, която ядем. Всички тези фактори, а още и големият стрес, се явяват основни причини за това, че болестите продължават да се обострят.

Какво може да ни помогне да поддържаме здравето си?
Каним Ви да узнаете за тройната сила на нашият продукт, който се нарича - "Whole Wellness Club pH Control".

Важност на правилния pH баланс
Нашият организъм се намира в бостоянна борба за да поддържа нивото на рН в ред. Но нашият начин на живот и нашата диета му създават такива условия, че той почти не е в състояние правилно да изпълни тази задача. Правилният рН баланс на организма ни е нужен не само за това – да бъдем здрави, но и затова , че ние просто можем да живеем.
Съгласно текущите изследвания, здравословният рН баланс в тялото на човека извършва колебания между алкален и киселинен постоянно през всичките 24 часа на деня. Ако тези колебания не се случваха, щеше да бъде невъзможно протичането на различните биохимически процеси в организма, а метаболизмът щеше да спре. Тези приливи и отливи в нашето рН са именно това, което управлява двигателя на биологичният живот. Те представляват не големи колебания около точката на равновесието, но това е достатъчно за създаването на биохимично движение.
Добрата новина е това, че използвайки "Whole Wellness Club pH Control", ние можем да помогнем на нашият организъм да поддържа постоянно и здравословно ниво на рН. Нашият продукт способства за урегулирането на всички възможни дисбаланси в организма, помагайки му сам да възстанови своето здраве.

ВАЖНОСТ НА СИЛНАТА ИМУННА СИСТЕМА
Нашата имунна система се явява нашата първа и последна линия на отбрана. Всеки ден ние вдишваме хиляди патогенни микроорганизми, намиращи се във въздуха ( бактерии и вируси), което създава пряко и застрашава нашето здраве. Даже и което не го виждаме с просто око, може да ни навреди сериозно! За добрата работа на имунната система помага- трансфер фактора.
Трансфер факторът – не е витамин, нито е лекарствено растение, нито е минерал. Това са малки молекули с размери от 5000 до 10000 далтона, състоящи се от аминокиселини. Това са сигнални молекули- комуникатори, които ”обучават” и ”тренират” незрелите имунни клетки, подготвяйки ги за ефективно отбълскване на заплахата от зараза. Трансфер Факторите се явяват уникално средство за предаване на имунната информация от клетка на клетка в организма на човека, а също така и от един човек на друг.
Трансфер факторът едновременно изпълнява няколко функции.
Повишава имунитета в случаите на имунодефицит;
Своевременно създава имунната реакция на организма, предотвратявайки разрушаването на собствените клетки ( автоимунни заболявания);
Разпознава и запомня различните вируси и бързо ги унищожава при повторна среща ( памет на имунитета);
С други думи, трансфер факторите се явяват ” разговорният език” на имунните клетки, памет на имунната система. "WWC pH Control" също осигурява на организма ценни Трансфер Фактори.

ВАЖНОСТ НА ПРАВИЛНИЯТ pH БАЛАНС
Съгласно текущите изследвания, здравословният рН баланс в тялото на човека извършва колебания между алкален и киселинен постоянно през всичките 24 часа на деня. Ако тези колебания не се случваха, щеше да бъде невъзможно протичането на различните биохимически процеси в организма, а метаболизмът щеше да спре. Тези приливи и отливи в нашето рН са именно това, което управлява двигателя на биологичният живот. Те представляват неголеми колебания около точката на равновесието, но това е достатъчно за създаването на биохимично движение.
Понятието рН означава количеството на водородните йони в даден разтвор, а по конкретно в организма. Водородните йони имат положителен електрически заряд и съществува постоянно състояние на равновесие между тях и йоните на хидроксилната група, които имат отрицателен заряд. Резултата от това взаимодействие е, че количеството на йоните в разтвора винаги ще бъде постоянно, защото, ако количеството на едните нараства, то количеството на другите неизменно трябва да намалее.
Когато количеството на Водородните йони нараства, положителният електрически заряд ще нараства, а отрицателният заряд под формата на ОН или хидроксилните йони ще намалява. Втози случай ние казваме, че се намираме в състояние на ацидоза (acidosis – кисела среда ), а в противоположният случай когато преобладават отрицателният заряд, ние ще бъдем (alkalosis – алкална среда). Изводът от това е, че колебанието на тези електрически заряди създава електромагнитно поле
Именно заради това, в областта на физиката, магнитното поле се определя като място в пространството където действат електромагнитни сили, т.е. ако започнем с Максуел , понятията електрически заряд и електромагнитно поле са тясно преплетени по между си. Това означава, че когато говорим за рН, ние също имаме пред вид магнитни полета.
Всяка биологична система, било то мравка, растение или бактерия, даже и единичната клетка, дължат своят живот на колебанията на електромагнитното поле между положителните и отрицателните заряди.
Това колебание може да бъде обяснено и по следният начин – живите организми се стараят да избягват състояние на негативен или позитивен заряд като търсят покой, с други думи- електронеутралитет. Но, ако организма достигне електро-неутралитет, това щеше да означава край на биохимичните движения, тоест – смърт. Или казано по друг начин – това търсене на електронеутралитета означава живот, а преустановяването – смърт.
Както се случва, постоянна точка на равновесие никога не се среща, затова организмът е в постоянно движение от едно състояние на заряда към противоположния. С други думи, това е небалансирано равновесие при което организмът е принуден да извършва постоянни колебания . Тези колебания на рН са постоянни в течение на 24 часа през деня и всяко колебание трябва да бъде не само с еднаква амплитуда във всяко направление, но и с еднаква скорост ( махалото на часовника)
Понякога, системата се зацикля в колебанието към някоя от страните , било то към страната алкалоза (алкално състояние ), или ацидоза (киселинно състояние), и във всеки от тези случаи това води към различни заболявания.
Ако се повиши киселинността (това се нарича ацидоза) – организмът извлича минералите от различните органи, костите и прочее с цел неговата неутрализация;
При повишено състояние на алкалността в организма (алкалоза), също се нарушава усвояването на минералите, храната се усвоява много по-бавно, което позволява на токсините да проникнат от стомашно-чревният тракт в кръвта със всичките последващи негативни резултати.
Само като регулираме това колебание и го направим здравословно ( когато през нощта организма се намира в алкално състояние, а през деня в киселинно) – ние можем да възстановим здравето.
Дисбаланса в тази система се явява причина за почти всички човешки патологии, особенно при възрастните и старите хора. "WWC pH Control" способства за регулирането на възможните дисбаланси в организма, помагайки му сам да възстанови своето здраве.

Няма коментари:

Публикуване на коментар